Bli medlem

Ett första steg kan vara att bli medlem i UNF. För att få vara medlem i UNF väljer man att inte dricka drycker som innehåller mer alkohol än 2,25 volymprocent – alltså inget starkare än lättöl. Läs mer i medlemslöftet nedan. Det kostar 50 kronor per år att vara medlem i UNF, och UNF är till för dig som är mellan 13 och 25 år.

Är du över 25 år så kan du bli medlem i vårt vuxenförbund IOGT-NTO istället. Klicka här för att registrera dig som medlem.
Är du under 13 år så kan du bli medlem i Junis (IOGT-NTO:s Juniorförbund). Klicka här för att bli medlem i JUNIS.

Vad får jag?

Som medlem är du alltid välkommen på aktiviteterna i din förening. Du får även erbjudanden om kurser och andra arrangemang som anordnas av förbundet. Vår ambition är att alla medlemmar ska kunna vara med och påverka organisationen på lika villkor. Du får också vår medlemstidning Motdrag sex gånger per år.
Medlemslöfte

För att bli medlem måste du skriva under vårt medlemslöfte. Det gäller så länge som du själv vill vara medlem.

”Som medlem i UNF lovar jag att göra mitt bästa för att kämpa för ett bättre samhälle såsom det framgår i IOGT-NTO-rörelsens grundsatser och program. Därmed lovar jag att leva helnyktert, det vill säga att ej använda drycker med högre alkoholhalt än 2,25 volymprocent, ej heller narkotika eller andra gifter med berusande effekt.”

Klicka här för att registrera dig som medlem i UNF.

IOGT-NTO
Box 12825
Stockholm Sweden
08-672 60 00